Un atentat la viața umană: vaccinul împotriva gripei porcine. Nu faceți vaccinul și nu lăsați pe nimeni să-l facă!

Un virus pentru criza economică

„Gripa porcină” a fost inclusă la bolile cu evoluție „atipică”, ceea ce ridică întrebări cu privire la proveniența virusului H1N1. Ministrul sănătății din Indonezia, d-na Siti Fadillah Supari, a „recidivat”, declarând într-o conferință de presă că nu exclude posibilitatea ca virusul H1N1 să fi fost creat în laborator. Indonezia nu a raportat cazuri de gripă porcină, însă a fost afectată de gripa aviară, în 2003. În urmă cu câtva timp, Siti Fadillah a acuzat marile laboratoare de inginerie genetică din lume că fabrica virusuri pentru a spori profiturile companiilor farmaceutice, grav afectate de criza mondială. „Cert este că răspândirea gripei porcine pe glob a condus la creșterea bruscă a valorii acțiunilor marilor companii farmaceutice”, a subliniat ea. „Virusul prezintă o combinare de proprietăți care ne îndreptățește să credem că nu are o proveniență naturală”. „Învinuiții de serviciu” sunt statele occidentale și, în primul rând, SUA. Focare de gripă porcină au fost semnalate în mai multe țări, printre care Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Austria, Liban, Israel și SUA, epicentrul fiind descoperit în satul La Gloria, unde se află una dintre cele mai mari crescătorii de porci din Mexic.

Scăpat accidental dintr-un laborator

„Una dintre cele mai simple explicații pentru caracteristicile ciudate ale virusului este că avem de-a face cu un virus care a scăpat din laborator”, avertizează și specialistul australian Adrian Gibbs, în vârstă de 75 de ani, autor a 250 de lucrări despre virusuri și care a colaborat la dezvoltarea celebrului medicament antiviral Tamiflu. Gibbs a trimis un studiu la Organizația Mondială a Sănătății, care a anunțat că va analiza ipoteza australianului, care se bazează pe faptul că genele virusului porcin au evoluat mult mai rapid decât genele altor virusuri gripale. Într-un interviu recent, el a declarat că va demonstra că noile caracteristici genetice ale virusului H1N1 duc la presupunerea că a fost cultivat pe ouă, o metodă folosită frecvent în laboratoare. Însă în ipoteza sa nu este vorba de o armă biologică, așa cum s-a speculat despre virusul gripei aviare, ci este vorba de „o eroare umană, petrecută cel mai probabil într-un laborator de vaccinuri, unde accidental s-au pus două virusuri laolaltă”. Ceea ce nu este mai liniștitor!

O campanie de vaccinare întreruptă

Primul caz de gripă porcină a fost semnalat în 1976, când un soldat american a murit la Fort Dix . Alți 500 de soldați din Fort Dix erau infectați. Companiile producătoare de medicamente și-au oferit imediat serviciile, dar nu gratuit. Surprinzător de repede, au anunțat că s-a obținut un vaccin, medicamente antivirale neexistând atunci. Autoritățile americane au investit în prima fază 135 de milioane de dolari, urmând ca 220 de milioane de oameni să fie vaccinați. Campania a fost stopată, după ce fuseseră vaccinați 40 de milioane de oameni, deoarece se înregistraseră mii de plângeri că vaccinul provoacă efecte secundare problematice. Epidemia trecuse, dar medicii susțineau că fără vaccinare s-ar fi repetat tragedia din 1918, când gripa spaniolă, asemănatoare cu cea provocată de virusul H1N1, a ucis peste jumătate de milion de americani și a făcut 40 de milioane de victime la nivel mondial. Oricum, companiilor producătoare le-au rămas multe doze de vaccin „nefructificat”.

Harta genomului mexican

Ca un făcut, nici nu a fost stopată epidemia actuală de gripă porcină, când a și apărut o lucrare despre genomul mexican, semnată de dr. Gerardo Jimenez-Sanchez, de la Institutul Național pentru Studiul Genomului. În aceasta se sublinia că „studiul genetic va folosi pentru a identifica grupurile de populație predispuse la o anumită boală”. Probabil vestea ar fi trebuit să bucure populația, dar n-a făcut altceva decât să alimenteze speculațiile despre misterioasele arme genetice care pot afecta un anumit segment al unei populații: virușii mutanți creați în laboratoare militare. Oare de asta s-a pornit campania cu genomul uman, care se întinde la nivel global? Ca să se stabilească hărți cu predispoziții la boli în funcție de caracteristicile genetice? „Studiul demonstrează că unica marcă genetică a virusului H1N1 nu poate fi responsabilă de mortalitatea ridicată în Mexic din cauza gripei porcine, deoarece genomul mexican este foarte diversificat”, a subliniat dr. Jimenez. Cu alte cuvinte, nu ar fi o armă genetică creată pentru mexicani. Dar de ce s-au gândit că ar putea fi?

O „aviară” în scop pecuniar

În 2006, în plină „isterie aviară”, au apărut aceleași acuzații cu viruși gripali, scăpați mai mult sau mai puțin intenționat din diverse laboratoare, dar în scop pecuniar: cucerirea de noi piețe de desfacere pentru medicamentele și vaccinurile antivirale și, de ce nu, pentru carnea de pui de „import”! Dr. Leonard Horovitz, expert internațional în bioterorism, autor al volumului „SIDA și Ebola - boli accidentale sau intenționate?”, a dezmințit faptul că epidemia de gripă aviară, plămădită în laboratoare, ar fi fost atât de contagioasă și mortală pe cât a fost prezentată. „Formele obișnuite de gripă omoară în jur de 40.000 de americani în fiecare an”, a susținut dr. Horovitz. În plus, prestigiosul „USA Today” anunța în plină „campanie” de isterizare că „nu există un vaccin împotriva gripei aviare”. Pentru că, explică dr. Horovitz, specialiștilor le-ar fi trebuit virusul mutant, creat în laborator, ca să obțină efectul optim al antivirusului, dar dacă nici un laborator nu recunoștea că l-a creat, s-a mers pe bâjbâite.

SARS pentru taiwanezi

În aprilie 2003, OMS a raportat 3.947 cazuri de SARS (sindrom respirator acut) și 229 decese la nivel mondial, în China, Hong Kong, Singapore, Vietnam și Canada. În 22 aprilie, Taiwanul avea doar 29 de cazuri, toate de „import”, și nici un deces. Apoi, zi după zi, raportările din țară au crescut îngrijorător, ajungând în iunie 2003 la 680 de cazuri și 81 de decese, cele mai multe într-o lună. Ceea ce i-a uimit pe specialiști a fost răspândirea atât de rapidă a virusului în Taiwan, spre deosebire de țările vecine. În astfel de cazuri, vina cade întotdeauna pe sistemul medical, infrastructura, managementul defectuos etc. S-a întocmit un model matematic pentru a se evidenția grafic modul de răspândire a epidemiei de SARS, iar modelul s-a potrivit perfect pentru toate țările unde existaseră cazuri, mai puțin pentru Taiwan. Încercând să înțeleagă de ce sărise modelul din tipare, specialiștii taiwanezi au ajuns la concluzia că virusul H5N1 a fost creat în laborator, special pentru „profilul” genetic al taiwanezilor. În 2004, demonstrația specialiștilor taiwanezi era luată în râs, dar anul trecut, generalul Tsai Chao-ming, directorul Biroului pentru Securitate Națională din Taiwan, a declarat în fața unui comitet parlamentar că guvernul chinez a declanșat intenționat epidemia de SARS, ca pe o armă biologică. Știrea a fost preluată de toate agențiile de presă internaționale, mai ales după ce legislatorii taiwanezi, purtând măști și placarde cu cranii și oase, au protestat în clădirea Parlamentului.

Chinezii îi acuzau pe americani

Primele cazuri de SARS au fost raportate în 2002, în sudul Chinei, acolo unde se fac multe experimente neconvenționale. 350 de oameni au murit, dar s-a încercat să se ascundă epidemia. Când totul a ieșit la iveală, țapii ispășitori au fost primarul Beijingului și ministrul Sănătății. „SARS a devenit o „formulă” de război biologic pentru China. Sursele noastre erau din cercul celor care lucraseră la obținerea virusului. Biroul pentru Securitate Națională a monitorizat permanent situația”, a declarat generalul taiwanez Tsai. Ministrul chinez de Externe, Qin Gang, a declarat presei că este interesat să afle „sursele” de informații ale generalului Tsai, și numai după aceea va da o explicație pentru „declarațiile iresponsabile” ale acestuia. Conflictul dintre China și Taiwan durează de la sfârșitul războiului civil chinez, din 1949, când insula și-a declarat independența. „Ne trebuie o definiție exactă pentru războiul biologic care implică un virus gripal”, a cerut parlamentarul taiwanez Shuai Hua-ming. Mai precis, cum ar putea un virus gripal să fie direcționat pe un anumit segment de populație?! Doi cercetători ruși au susținut teoria specialiștilor taiwanezi, cum că virusul H5N1 a fost creat în laborator, dar n-au specificat al cui. Interesant este că s-au găsit și câțiva specialiști chinezi care au admis această posibilitate, acuzând că de vină sunt… cercetătorii americani, care l-au creat ca armă împotriva Chinei!

Sinuciderea bizară a „Doctorului Anthrax”

Când „Dr. Anthrax” s-a sinucis, în 2008, presa internațională a anunțat încheierea celui mai misterios atentat de după 11 septembrie 2001. Un val de sinucideri suspecte în rândul microbiologilor angajați în domeniul bioterorismului a pus însă pe gânduri ziariștii de investigații. A fost dr. Bruce Ivins, de la Fort Dietrick, „Dr. Anthrax”, autorul atentatelor cu spori de antrax, petrecute începând cu 18 septembrie 2001 și soldate cu moartea a cinci persoane. Înaintea sinuciderii sale bizare, dr. Ivins se lăudase la unii colegi că știe cine este autorul atentatelor! Acțiunea codificată de FBI ca „Amerithrax” a fost catalogată ca cea mai vastă acțiune de investigare a unui caz criminal din toată istoria Americii. Majoritatea agenților FBI care lucraseră la atentatele din „9/11” au fost transferați la cazul atacului cu anthrax, aceștia fiind convinși inițial că este aceeași mână criminală a organizației teroriste Al-Qaida. Cazul debuta însă cu o mare enigmă: prin ce tehnologie, ne(re)cunoscută de oamenii de știință din domeniul armelor biologice fusese obținut antraxul super rafinat? Trebuia să se caute vinovatul neapărat în laboratoarele sofisticate militare, care se ocupau cu cercetări în domeniul bioterorismului! Până la Ivins, FBI îl bănuise pe doctorul de origine egipteană Ayyaad Assaad, coleg cu Ivins, și pe alt coleg al lor, dr. Steven Hatfill. Acesta din urmă a fost șicanat șase ani, până a fost exonerat, iar acum are de încasat 5,82 milioane de dolari pentru defăimare!

Unde a dispărut lt. col. Phillip Zack?

Ceea ce n-au înțeles ziariștii americani este de ce FBI nu l-a bănuit deloc pe lt. col. Phillip Zack, cercetător la laboratorul de arme biologice de la Fort Dietrick, coleg cu cei trei, care a și dus o campanie acuzatoare împotriva lui Ayyaad Assaad?! Camerele de luat vederi de la Fort Dietrick l-au surprins pe Zack intrând în laboratorul cu toxine periculoase, la o oră târzie, după program, chiar în secțiunea de unde a fost sustras tipul de antrax folosit ulterior în atentate. Agenții FBI au studiat casetele abia după ce Phillip Zack a fost demascat de „News Story”, dar acesta fusese deja concediat, din cauza atacurilor rasiale împotriva doctorului Ayyaad, și nu a mai fost de găsit!

Cimitirul cu biochimiști

Decembrie 2002. Trupul biochimistului Don Wiley, de la Harvard, savant de renume mondial, a fost găsit plutind pe Mississippi. Mașina lui a fost găsită în Memphis, cu cheia în contact și motorul mergând. Verdictul de sinucidere nu a convins pe nimeni. El își sunase soția, o anunțase că e pe drum și-o rugase să-i pregătească pe cei doi copii pentru o ieșire în Parcul Graceland! Cum se explică că apoi a oprit mașina pe un pod și s-a aruncat în râu?

2002. Expertul în microbiologie Benito Que, 52 de ani, coleg cu „sinucisul” dr. Wiley, a fost găsit mort în parcarea Școlii Medicale din Miami. Deși au existat martori care au declarat că a fost atacat de patru indivizi, verdictul a fost: „cauze naturale”!

2002. Microbiologul rus Victor Korsunov, 56 de ani, a fost ucis în 2002 în apropierea locuinței sale din Moscova, aparent într-un jaf.

2002. Experta rusă în microbiologie, Tania Holzmayer, 46 de ani, stabilită în SUA din 1989, ucisă cu focuri de armă de către colegul ei Guyang Huang, care apoi s-a sinucis.

2003. Sinuciderea microbiologului britanic David Kelly, 59 ani, a fost cea mai mediatizată din seria morților suspecte ale experților din domeniul bioterorismului. El a fost găsit, pe 17 iulie 2003, cu o venă, cea ulnară, de la o mână, tăiată, sprijinit de un copac din pădurea din Southmoor, nu departe de locuința sa. Dr. Kelly era expertul nr.1 în programele irakiene de dezvoltare a armelor de distrugere în masă și considerat „sursa anonimă” a ziaristului Andrew Gilligan de la BBC, care susținea că Bagdadul nu are asemenea arme, stârnind un imens scandal în Marea Britanie. Înainte de a se „sinucide”, le spusese colegilor că dacă nu reușește să-și țină gura, va fi găsit mort într-o pădure, asasinat. „Premoniția” sa a fost corectă, mai puțin verdictul anchetatorilor!

2003. Microbiologul Robert Leslie Burhoff, 45 de ani, a fost ucis, în noiembrie, de o furgonetă albă, în timp ce se îndrepta spre casă. Furgoneta a apărut din senin, l-a lovit și a dispărut, fără să fie identificată.

2004. Expertul în biotehnologie John Clark, cunoscut pentru studiile de clonare care au dus la obținerea oii Dolly, 52 de ani, a fost găsit spânzurat în locuința sa.

2004. Expertul în microbiologie Larry Bustard, 53 de ani, a murit din cauze necunoscute. În timpul atacurilor cu anthrax din 2001, Bustard a creat o spumă care a curățat de sporii de anthrax clădirea Congresului și redacțiile ziarelor care primiseră scrisorile cu anthrax.

2004. Trupul expertului în microbiologie William McGuire, 39 de ani, a fost secționat, băgat în trei valize și aruncat în râul Chesapeake.

2005. Dr. Geetha Angara, 43 de ani, a decedat în februarie 2005. Trupul ei a fost găsit într-un rezervor de apă gol, la centrala de apă din Totowa.

2005. Biochimistul american de origine coreeană Jeong H. Im a fost găsit mort, în ianuarie 2005, înjunghiat de mai multe ori, într-un aparent jaf.

Toți acești oameni de știință au un singur numitor comun: lucrau în domeniul armelor de distrugere în masă!

FBI la vânătoare de „savanți la domiciliu”

Agenții FBI au demarat o „razie” printre laboratoarele improvizate la domiciliu, aparținând unei rețele de „biohackeri”, care își procura aparatura și materialele necesare de pe internet. FBI s-a „autosesizat”, după ce publicația „Nature Biotechnology” a atras atenția asupra traficului online cu eșantioane de ADN și cu alte produse biologice cu potențial de risc extrem de ridicat. E mai simplu decât să verifice cele 1.400 de laboratoare militare care se ocupă de arme biologice și de posibile atacuri teroriste, precum și de cei 14.000 de cercetători angrenați în această activitate secretă…

Virusul gripei porcine

  • Noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator
  • nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent
  • pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 și H5N1 (tulpina gripei aviare)
  • conține material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană și o singura tulpină de gripă aviară

Cât de gravă este gripa porcină?

  • Simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate
  • gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a așteptat (cf. „The Times”)
  • boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării
  • în Marea Britanie, cea mai afectată țară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03%, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obișnuită tip A
  • deci nu este justificată vaccinarea în masă a populației, cu atât mai puțin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!

Un vaccin periculos!
Provoacă cancer și alte boli grave:

  • Mutații genetice și oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
    1. celulele umane utilizate curent în producția de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile să supraviețuiască in vitro și să se dividă fără limită de timp și spațiu) și celule animale (embrion de pui, etc.)
    2. vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!
    3. sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia brațelor și a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
  • în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural și nu cel sintetic actual) în rândurile soldaților de la Fort Dix, New Jersey și numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puțin 25 de oameni au murit și 500 au paralizat.
  • nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate și copiilor sub cinci ani.

Deoarece conține:

  • adjuvanți toxici
    • Cele mai multe vaccinuri au un conținut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuși. O doză destul de mare poate cauza disfuncții pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor și comportamental. Intoxicația cu mercur duce la autism, sindrom de atenție deficitară, scleroză multiplă, deficiențe de vorbire și limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzează alergii și șoc anafilactic.
  • adjuvanți noi
    • Pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiți, cu acordul OMS-ului, cei mai mulți adjuvanți noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 și AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă și conține Tween80, Span85002 și Squalena. Studiile efectuate pe șoareci au arătat că adjuvanții uleioși induc probleme motorii și paralizie. Adjuvantul ASO3 conține de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă și boli autoimune. Adjuvanții Sqalena și Tween80 provoacă infertilitate la animale.

Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!

Organizația Mondială a Sănătății introduce dictatura medicală!

O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca și sănătatea publică (DSP), care a început să încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulație, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.

Întrebări fără răspuns:

  • De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin experimental?
  • Ce răspuns va da statul pentru cazurile în care copiii și femeile însărcinate vor fi lezate?
  • De ce în SUA și in Comunitatea Europeană (deci și în România) se acordă imunitate totală în fața legii, împotriva oricăror plângeri în instanță care ar putea rezulta în urma vaccinării?
  • De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialităților din sistemul de sănătate și oricui care se ocupă de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stări de urgență să fie protejați legal în cazul în care populația suferă leziuni în urma vaccinării?
  • De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?
  • Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală și legile țării prevăd pentru orice tratament medical, consimțământul informat al pacientului?
  • De ce nu există nici o organizație care să controleze conținutul vaccinurilor la firmele producătoare?

Gripa porcină.
Ce nu ni se spune?

  • Se proclamă pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puțin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie.
  • Decesele (în principal ale copiilor) în Africa și Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici măcar o știre, în timp ce „pandemia” - cu foarte puține victime - monopolizează mass-media, pune în mișcare organisme și guverne mondiale?
  • Vaccinările sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldații și alte persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnăvit și au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rămas sănătoși și, în plus, îi ajutau pe bolnavi și transportau morții. De asemenea, și din cauza vaccinării din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit și mulți au paralizat din cauza vaccinului și nu din cauza virusului porcin.
  • Copiii care se vaccinează împotriva gripei prezintă un pericol de trei ori mai mare să se îmbolnăvească de gripă” — James R. Shannon, fost Director al Consiliului Național American de Sănătate
  • În Franța, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalități pentru cei care insistă să fie stăpâni pe propriul trup)
  • Pentru înfruntarea gripei: igiena și vitamina D care se activează prin expunerea la soare.

Nu așteptați până în ziua vaccinărilor! Informați-vă apropiații de acest vaccin periculos!

Fundația „Sfinții Martiri Brâncoveni”, Suceava

Comentarii

comments powered by Disqus