AXA merge înainte…

Revista Axa, fondată și coordonată de regretatul scriitor Mugur Vasiliu, își reia activitatea după o pauză de aproximativ 12 ani.

În aceste vremuri tulburi, când ființa națională a românului e amenințată din toate părțile, considerăm acest demers ca o necesitate pregnantă de a transmite tuturor românilor un mesaj de importanță vitală pentru existența lor (a noastră) ca neam.

Axa își propune, așa cum a făcut-o încă de la prima sa apariție, să-i ajute pe români să ajungă la o cât mai completă și adâncă cunoaștere de sine, prin abordarea unor teme fundamentale ale românismului, având ca scop declarat redeșteptarea conștiinței naționale la români.

Axa se dorește a fi și un far călăuzitor pentru tot românul care-și pune în mod sincer și responsabil problema mântuirii sale și a dăinuirii Neamului Românesc.

Dacă vă regăsiți în acest proiect, dacă simțiți și gândiți în același duh, vă așteptăm cu drag alături de noi, cu materiale de presă (scris, audio, video), pentru a pune împreună umărul la reapariția revistei Axa. Deocamdată, doar în varianta on-line!

Cu Dumnezeu înainte!

Grupul AXA

Împreună pentru Hristos și Neamul Românesc!

Comentarii

comments powered by Disqus