Turma, fiara și televizorul

Noi am mai afirmat că, în planul globalizant al Guvernului Mondial, televizorului și internetului le sunt rezervate locuri de frunte, în ce privește efectul de tâmpire a omenirii. Acest Guvern care urmărește, prin calitatea de „turmă”, să-și asigure sclavii - iar prin aspectul de „fiară”, să-și asigure lipsa de conștientizare/responsabilitate a necesității luptei împotriva stăpânilor înjositori - impotența întru solidaritatea luptei pentru eliberarea de stăpânii înjositori spiritual și exploatatori tiranici - și, deci, potențarea unei lupte oarbe, între „fiare”, pentru ca răzvrătiții să se distrugă între ei!

Nu trebuie să fii mare pedagog ori savant, pentru a observa cum mulțimi de elevi nu mai frecventează școala, „uitați” în fața celor două ecrane fluorescente, devoratoare de personalitate: ecranul tv și ecranul internetului. Și cum aceleași mulțimi au pretenții social-economice, cu totul disproporționate, față de performanțele lor reale… iar nesatisfacerea pretențiilor lor activează un potențial de violență, de ură ori de aroganță, dublată de insolență și totală lipsă de respect și bun-simț social, extrem de îngrijorător! Și școala de stat cultivă, asiduu, lipsa de educație! (…și disprețul total față de comorile inestimabile de spiritualitate luminoasă, eliberatoare întru Duh, și de filosofie educațională ale Bisericii Ortodoxe…!). Orice dascăl vrea, azi, să facă educație, în școala de stat (unde domnește, cică, „elevul rege”…) - este sancționat extrem de grav, de către sistemul actual de învățământ, de un formalism și cu un potențial de ipocrizie tot mai mari și mai periculoase!

Nu trebuie să fii mare filosof, ca să bagi de seamă:

Cum lumea alunecă, tragic, dar pe nesimțite, spre virtualitate

1 - cum lumea alunecă, tragic, dar pe nesimțite, spre virtualitate: observați, vă rog, cu câtă nesimțire și foame de „altceva”, tratează „televizionistul” ecranul fluorescent - în căutarea, perpetuă, de ferocitate/acutizare a senzației, a evenimentului! Tot ce-i „acolo” trebuie doar să-l distreze, „omul” (?!) nu mai e capabil să discearnă între industria de „ntertainment” și dezastrele reale ale oamenilor reali, de pe o planetă reală! Noi am văzut cu ochii noștri câtă plictiseală și dezamăgire stârneau, în telespectatori, cifrele de morți, care nu mai creșteau! - în urma cutremurului devastator, cumplit, din Haiti!

Crimele reale, nu mai sunt distinse de cele din filmele polițiste. Iată cum vor guvernanții lumii să transforme populația Terrei într-o masă de animale/fiare însetate de senzație, de vederea sângelui… „distractiv” (care scoate „mecanismul” dezumanizat, „Terminator”-ul, din toropeala plictiselii… pentru că automatismele tot mai demonice ale specializării, din procesul muncii, duc spre o feroce, inumană stare de plictis, de lipsă totală de reacție, față de tot ceea ce nu „sare” din peisaj! - „Senzațional!!! Și-a rupt gâtul!” - este tocmai ceea ce s-a petrecut și se petrece la OTV: vă invităm să vă amintiți de cazul „Adrian și Romanița Iovan” - în care publicul dădea dreptate ucigașului Adrian Iovan… - pentru ca, la vreo lună, să urmeze un alt caz, la care „turma”/fiară a reacționat la fel, apărând „sacrosancta proprietate” - câtă blasfemiere, în această formulare, aparent „legală”! - a unui Dinu Păturică, ce l-a împușcat pe un cetățean, aflat în propria-i mașină, pentru că „a îndrăznit” să se ducă la/spre iazul parvenitului ucigaș…!); amintiți-vă că la OTV se pun pariuri (telefonice/SMS-uri… cu mari câștiguri ale firmelor!) pe… crime, pe asasini și pe morți! Și, vă rugăm, nu uitați că OTV-ul a devenit model pentru toate televiziunile - și a devenit… televiziunea prezidențialo-manelistă!

Cum scade puterea de concentrare umană

2 - cum scade puterea de concentrare umană (e drept, mai ales la copii, care sunt „carnea de tun”, pentru „viitorul de aur” al masoneriei…), treptat, odată cu lunile și anii de vizionare a ecranului televizorului și internetului. În lipsa paginii de carte, mate și fixe, care te obligă la „fixarea” atenției și la reluarea/meditarea lecturii mesajelor, pentru reconsiderarea, spre aprofundare, a informației, omul devine înmărmuritor de superficial și aiuritor de autosuficient. O masă spirituală… ”gelatinoasă”! De aici, și ivirea acestei noi generații de tineri, caracterizată prin iresponsabilitate („turmă”, spre… fiară!): și, în definitiv, nici nu poți cere să fie responsabil, cuiva care nu mai e în stare să fixeze și reia mesajele din mediul înconjurător, pentru procesare și aprofundare a informației, cât, mai ales, pentru a ajunge la starea de simpatetism, de „a se pune în pielea altuia”… - și, ulterior, de a reacționa, de a lua atitudine, de a soluționa spre bine și adevăr!

Dar, iată ce spun specialiștii, dând și explicații și conturând „peisaje” asupra fenomenelor fiziologice, determinate de vizionarea televizorului, de către copil: „Copilul, în fața televizorului, nu are parte de experiența obișnuită a limbajului, de stimularea gândirii și reflecției pe care părinții, bunicii sau mediul uman le oferă, în general. Stimulii vizuali și auditivi percepuți în fața micului ecran sunt atât de agresivi, se succed cu o asemenea rapiditate, încât depășesc capacitatea creierului de a-i controla. Efectul inevitabil va fi inhibarea unor importante procese mentale (…). De mici, copiii, obișnuindu-se cu astfel de experiențe care îi bruschează și le seduc atenția, atunci când sunt puși în fața realității (diferite activități zilnice care nu șochează în nici un fel) nu își mai pot concentra atenția pentru a finaliza activitatea respectivă în care sunt angrenați. De exemplu, la școală ei așteaptă ca prezentarea profesorului să surprindă, având forma unui spectacol: așteptarea nefiindu-le satisfăcută, atenția este dezactivată gândindu-se la altceva. Un simptom al acestei tendințe este faptul că ei nu mai găsesc nimic interesant din tot ceea ce presupune efort, totul îi plictisește” (cf. institutor: Televizorul, calculatorul - privite ca factor nociv asupra dezvoltării intelectuale a copilului - de Vîț Cristina Adriana, G.P.N. Cionești - Albac).

Tot ceea ce se poate face este prezervarea (prin orice metode… ortodoxe!) a esenței umane din… om! Cu riscul de a fi tratați drept… „anacronici”…!

Nu trebuie să ne fie rușine ca, prin basme povestite de noi, copiilor noștri - să ne căutăm identitatea noastră autentică, divină… Originea noastră paradisiacă… - și să le-o dăruim și copiilor noștri! Tradiția este însuși „rezervorul nostru de identitate umano-divină”! De exemplu, în cazul copiilor, sunt necesare poveștile spuse, pentru că numai astfel se dezvoltă imaginația copilului, îl obligă să se inițieze în gândire și în moralitate (în toate basmele populare, învinge cel bun, generos… făptura umano-divină!), și întru cuvânt, ca înființător al lumii: „…Copiii care au petrecut mai mult timp în perioada preșcolară ascultând povești se pare că vor fi mai buni la școală mai târziu, și asta pentru că poveștile nu sunt legate de imagini deja existente și stimulează astfel gândirea și imaginația. Televiziunea din acest punct frânează dezvoltarea gândirii, a imaginației, a abilităților și strategiilor verbale, deoarece, în timpul vizionării, imaginile sunt punctul axial al comunicării și nu cuvântul; televiziunea nu dezvoltă abilitățile și strategiile verbale, ci mai degrabă le reprimă, acesta fiind motivul pentru care televizorul nu va putea ajuta la elaborarea gândirii abstracte, ci mai curând va încetini sau va bloca acest proces.

Egoist și individualist, ghidat numai de propriile interese și plăceri, tânărul crescut în fața micului ecran este incapabil să se descurce singur în viață. Tiranic cu propriii părinți, îndrăzneț până la obrăznicie cu cei mai mari decât el, ca și cum i s-ar cuveni totul, își arogă toate drepturile și libertățile, fără a considera că are vreo datorie sau responsabilitate; neexersându-și acest comportament - asumarea unor responsabilități - nu și-a dezvoltata ariile corticale care procesează această abilitate. Astfel că și atunci când în viață va vrea cu tot dinadinsul să își asume o responsabilitate, din punct de vedere mintal, va întâmpina mari dificultăți. Crescut într-o cameră de bloc, cunoscând lumea prin sticla micului ecran, nu are cunoștințe elementare privind natura, animalele, plantele sau fenomenele fizice acelea mai obișnuite. Nu se pricepe la nici un meșteșug și nu știe să se descurce într-o situație oarecare. Tânărul care și-a format prin televizor o percepție falsă despre lume și despre sine însuși este, practic, lipsit de orizontul de înțelegere pe care oricare copil de la țară sau din trecut îl avea în mod normal.

Cu toate că face pe „durul”, arătându-se sigur pe sine, precum i-a văzut pe cei de la televizor, acest copil, datorită nedezvoltării normale a ariilor prefrontale este foarte impulsiv, este labil emoțional, incapabil să își controleze comportamentul și să își înfrâneze dorințele. Învățat să facă numai ce vrea, să nu asculte pe nimeni, mai cu seamă de părinți sau cadre didactice, tânărul plămădit de televiziune în duhul culturii nihiliste se supune însă cu docilitate comandamentelor impuse de modă, este deschis superstițiilor, reclamelor publicitare și urmează cu fidelitate modelul eroilor de pe micul ecran, mai nou „membrii familiei lui” în lipsa părinților și a fraților care de cele mai multe ori au cu totul alte preocupări considerate mai „importante” (idem).

… Da, „durul”, ca fiară, nu trebuie transfigurat în element de „turmă” bleagă, ci adus la demnitatea umano-divină! La autentica măreție umano-divină.

…Da, poveștile tradiției umano-divine, sunt necesare unei educații autentice, iar nu așa-zisele „desene animate” - care, chiar în cazuri aparent inofensive, conțin mesaje subliminale extrem de nocive! Iată ce spuneam, anul trecut, într-un studiu despre „celebrul” (puțini știu, azi: de ce atât de celebru… ?!) Walt Disney: „Părinții va trebui să le spună copiilor lor și să le și demonstreze (cu argumente luate din cercetările unor oameni care doresc ca Binele Dumnezeiesc să se instaureze în viitorul omenirii, iar nu Guvernul Mondial Mancurtizant al Satanei Ucigașe a Trufiei și Nepăsării Criminale - Guvern al celor puțini și demonizați/luciferizați, care vor să-i zdrobească spiritual/transforme în sclavi mentali, pe cei mulți și neatinși de Marea Prihană A Superbiei Satanei!), cu binișorul, dar și cu o fermitate a insistenței blânde, unde stă ascuns „cel viclean”! În cazul de față, „cel viclean” stă, îmbrăcând forme extrem de perverse, chiar în „lucrarea” satanică a Companiilor Walt Disney și în producțiile Caselor de Filme Walt Disney!

(…) Dar cine era cu adevărat, acest „campion al moralei”?

„Walt Disney era mason de grad 32. La casa sa de vacanță din Palm Springs obișnuia să joace golf împreună cu Ed Sullivan și Bob Hope, ambii masoni de grad înalt. Dacă Disney era atât de nepătat și bine intenționat, cum de avea astfel de prieteni apropiați?

Alt prieten apropiat al său era Ronald Reagan. Ambii erau masoni de grad înalt și proveneau din medii socialiste, ambii erau informatori FBI și ambii erau implicați în abuzuri făcute asupra „sclavilor” controlați mental. Walt a susținut mereu, plin de generozitate, campaniile politice ale lui Reagan, iar acesta din urmă i-a oferit favoruri politice lui Disney, în calitatea pe care o avea de guvernator al Californiei. Ronald Reagan și prezentatorul TV, „iluminatul” Art Linkletter, l-au susținut foarte mult în public pe Disney. Printre ocultiștii faimoși care au susținut industria Disney pe parcursul timpului se numără: Bob Hope, Sammy Davis Junior, Frank Sinatra și familia Clinton. Uriașul parc de distracții construit de Disney, Disneyland, a fost vizitat de-a lungul timpului de toți președinții americani, de la Dwight D. Eisenhower la George Bush Jr., împăratul Akihito al Japoniei, toți regii „iluminați” ai Danemarcei și ai Belgiei, cel de-al treilea președinte al Egiptului - Anwar El Sadat, Robert Kennedy, fostul dictator al Indoneziei - Suharto, șahul Iranului - Mohamed Reza Pahlavi.

Disney a primit de la începutul carierei sale premii de recunoaștere de la multe organizații promotoare ale Noii Ordini Mondiale, cum ar fi loja masonică B’nai B’rith, de la care a primit titlul de „Omul anului”; Camera de Comerț i-a dăruit în anul 1936 premiul anual „Tânăr remarcabil”; instituțiile Yale și Harvard i-au dat medalii de onoare. Cei care se ocupau de imaginea lui Disney exercitau o presiune imensă asupra oricui insinua măcar că Walt Disney nu ar fi arhetipul perfecțiunii binevoitoare și al moralității ideale,” declară Leonard Mosley în cartea sa „Disney’s World”.

(…)…Ce urmărea, de fapt, „lucrarea” sa? Ce se ascunde, în spatele aparențelor „serafice” a imaginilor filmelor walt-disney-ene și în spatele „onorabilității” creatorului lor?

„În spatele fațadei plăcute a lui Disney se găsesc producții de filme hard porno, snuff (filme care presupun filmarea unei crime), prostituție, controlul minții precum și atragerea mai multor generații de oameni către practicile de vrăjitori, susține Fritz Springmeier, în cartea „Deeper Insights into the Illuminati Formula”. În America, nimeni nu a mai vândut ocultismul negru și vrăjitoria așa cum au făcut-o frații Disney. Film după film, acestea au fost aduse în atenția publicului sub masca așa-zisei distracții. De exemplu, „Întoarcerea de pe muntele vrăjitoarelor” a fost una dintre cele mai mari promovări făcute vreodată vrăjitoriei.

Vincent Price a fost unul dintre principalii ocultiști care a introdus în lume multă oroare ocultă prin cărțile și scenariile pe care le-a scris. A lucrat câteva proiecte pentru Disney și a fost vocea lui Ratigan din „Marele șoricel detectiv”.

În ce privește filmele pentru adulți, la un moment dat Disney a rămas dator sindicatelor. Pentru a putea plăti datoria, a început în secret să producă o cantitate mare de filme porno. Fritz Springmeier afirmă că directorul Joe Roth al studiourilor Walt Disney se ocupa de asemenea cu conducerea studiourilor Touchstone, Miramax, Hollywood, „care sunt toate create pentru a ascunde producția de filme pentru adulți aparținând lui Disney”.

…Doar atât? O, nu! satana este mult mai seducător și mai cumplit, mai „harnic” criminal, mai cumplit „inventiv”, în „opera” lui, prin care speră să ne câștige (prin dizolvarea-renegarea dumnezeirii din ele…) duhurile!

„Pare greu de crezut că desenele animate cu care cresc copiii noștri abundă de mesaje sexuale subliminale? Vă oferim câteva astfel de exemple, pentru a vă convinge singuri. Internetul abundă de analize detaliate ale unor filme de desene animate produse de Disney, care ascund astfel de mesaje subliminale.

În „Mica Sirenă”, unul dintre turnurile castelului (a treia coloană de la dreapta la stânga) prezintă un organ sexual masculin în erecție.

Chiar și preotul care oficiază o nuntă în desenul animat intră la un moment dat în erecție.

În spatele cuvintelor cântecului din Mica Sirenă „Kiss the girl…” se află un grup Jamaican care pronunță cuvinte africane pentru a blestema fiecare persoană care privește.

În filmul Alladin, dacă rulați încet filmul el spune foarte repede ca să nu se înțeleagă „good teenagers, take off your clothes” - „dragi adolescenți, dezbrăcați-vă”.

Un alt desen animat faimos este „Pocahontas”. Față de povestea originală, Disney „a uitat” să precizeze că personajul principal se convertește la creștinism.

Filmul animat „Lion King” - „Regele leu” conține de foarte multe ori mesajul subliminal cu cuvântul „sex” și „lie” (lie înseamnă a minți). Dacă priviți filmul Regele Leu cu încetinitorul, în multe imagini apare cuvântul sex. Una dintre cele mai evidente este în momentul când leul lovește cu labele în pământ: În mijlocul particulelor de praf care se ridică, pe mijlocul ecranului, se formează cuvântul „sex”.

Mesaje subliminale cu cuvântul „sex” pot fi găsite și în „Frumoasa și bestia”.

„Gargoleys” este un serial de televiziune de desene animate, care este pură demonologie. Ideea principală a serialului este aceea că o rasă de demoni protejează New York City. Unul dintre personaje se numește Demona.

În interviul doctorului James Dobson, din cadrul emisiunii TV „Focalizare asupra familiei”, apare Mickey Mouse prezentând ultima producție a lui Disney: cartea de benzi desenate „Crescând Homosexual”. În prezentarea cărții „Crescând Homosexual”, purtătorul de cuvânt al Disney îi invită pe toți adolescenții de sex masculin să exploreze „frumoasa lume a homosexualității”.

În ziua de azi, Disney promovează întâlnirile anuale „Gay and Lesbian Day at Walt Disney World.” Disney a permis organizatorilor homosexuali să îi portretizeze pe Mickey Mouse și Donald Duck ca iubiți homosexuali, iar pe Minnie Mouse și Daisy Duck ca lesbiene. Disney a extins serviciile de sănătate de care beneficiază angajații homosexuali ai companiei care „trăiesc” împreună. Această politică nu se aplică însă și cuplurilor heterosexuale. Președintele Disney, Michael Eisner a declarat că circa 40% din cei 63.000 de angajați ai companiei sunt homosexuali. Michael Eisner, care deține 60% din acțiunile Disney, și-a părăsit soția și s-a căsătorit cu un bărbat homosexual la Disneyworld, în Orlando, Florida” (cf. Adrian Botez, Copilăria copiilor noștri este cumplit amenințată! - în Napocanews, 16 iulie 2009 etc.).

…Iată și discuția (cu argumentele de specialitate ale doamnei Vîț Cristina) despre aspectele înjositor-instinctuale, pe care televiziunea le cultivă, întru triumful turmei, dar și cu semnele fiarei - vizate nu doar de Guvernul Mondial, ci și de unealta sa ideologic-antispirituală, Mișcarea Internaționalistă NEW AGE: aspectului „erotic”. „… Nu sunt deloc nesemnificative transformările în structura și funcționarea cortexului produse de educația sexuală pe care televiziunea, ca amplificator al tendințelor mediului cultural contemporan, o face copiilor și tinerilor. Mai mult decât în cazul altor comportamente, deviațiile produse în comportamentul sexual se răsfrâng cu putere în funcționarea ariilor prefrontale. Transformarea sexului în centru obsesiv al preocupărilor individului, cultivarea emoțiilor intense sunt factori care subminează o atitudine reflexivă privind existența și posibilitatea copilului de a-și lărgi orizontul experienței.

Învățarea și procesele mentale în general sunt influențate semnificativ de televizor, prin vătămarea pe care comunicarea audio-video o produce cortexului prefrontal. Această afecțiune a ariilor prefrontale se răsfrânge cu putere în comportament, în gândire și în întregul mod de viață al tinerilor care au acumulat prea multe ore de vizionare de-a lungul copilăriei. Tinerii aceștia sunt incapabili să se concentreze cu atenție pe o perioadă mai lungă și să se motiveze în urmărirea unei acțiuni până la finalizarea ei. Nu pot să își planifice și să își organizeze programul de viață, sunt delăsători și neglijenți, irascibili și hiperactivi, nu își pot controla emoțiile și pot avea un comportament instinctiv exacerbat - bulimie, agresivitate sau chiar pulsiuni sexuale. Prin inhibarea comunicării intra și interemisferice, vizionarea TV pasivizează procesele intelectuale, reacțiile și comportamentul indivizilor, punând în pericol dezvoltarea inteligenței.

O asemenea preocupare maladivă în ceea ce privește erosul micșorează capacitatea de concentrare și motivația implicării în alte activități, îl pasivizează pe individ și, de asemenea, îi slăbește controlul comportamentului și al emoțiilor prin dezinhibarea tuturor comportamentelor ce vizează dobândirea plăcerii. Prin toate acestea este afectată funcționarea și, practic, dezvoltarea normală a ariilor prefrontale. Legătura care există între o funcționare corectă a cortexului prefrontal și comportamentul sexual se vede și din faptul că vătămarea celui dintâi are ca urmare exacerbarea pulsiunii sexuale.

Totodată, ideologia mediatică îl învață pe copil să se încreadă în el însuși, în părerile, în senzațiile și dorințele lui individualiste și egoiste, care sunt în principal, modelate prin vizionarea TV. Se subînțelege desigur, că numai instanța care se exprimă prin televizor este autorizată, prin persuasiunea mesajelor TV, să primească încrederea noastră deplină, căci aceasta exprimă glasul celor care-l „iubesc” pe om, îi „apără” drepturile și libertățile de toți cei care ar atenta la acestea (părinți, bunici, preoți sau prieteni). În realitate copilul este învățat să spună „nu” la tot ce poate însemna un sprijin sau un reper real în viața sa și să se încreadă în aceia care au interes să-i manipuleze gândurile, să-i exploateze potențialul de consumator.”

Programul Guvernului Mondial urmărește despiritualizarea omului

Este evident că Programul Guvernului Mondial urmărește despiritualizarea omului (sau, deocamdată, a celui mai fragil dintre oameni, cel care va forma societatea terestră de mâine: copilul!), răpirea lui din sfera spiritual-religioasă și operațiunea diversionistă, cu efecte anti-spirituale, ba chiar demonice, extrem de grave. Practic, prin televiziune, asistăm la aplicarea unor procedee de magie neagră implicită, dacă luăm în seamă finalitatea ultimă a acțiunii televizionistice: obținerea turmei/fiarei! Individul rupt de realitate devine bestia egostă, ba chiar … autistul perfect!

„… În privința aspectului religios, educația pe care o formează televiziunea în timp este una liberală (în sens nihilist) și sincretică. Ideile darwiniste sunt amestecate cu credința în extratereștri, în puteri și fenomene supranaturale. De la credințele orientale până la creștinism, de la mistica răsăriteană până la pietismul apusean, toate sunt amestecate în creuzetul emisiunilor de televiziune. Ceea ce cultivă televiziunea este o credință sincretistă, bazată pe o pseudocultură religioasă - curiozități, senzațional sau chiar șarlatanii. Orizontul de cultură și percepție dezvoltat prin vizionarea TV este unul de tip magic.

Prin vizionare, mintea tinerilor devine foarte pasivă, deschisă sugestiilor televizualului și influențelor venite din subconștient. Este o minte care caută cu aviditate plăcerea, care simte că trăiește plenar mai cu seamă sau exclusiv pe parcursul experiențelor evazioniste (în imaginar).

…Nu suntem sectanți neo-protestanți, dar suntem obligați moral față de semenii noștri sociali, iar apartenența noastră la societatea umano-divină (în plus, avem și obligații pedagogice și de părinți!) ne obligă la observațiile de mai sus. Nu negăm că se mai strecoară, în programele TV, și filme istorice cu încărcătură educativ-identitară… și filme artistice de bună calitate… poate și 1-2 documentare non-darwiniste (… acest aspect îl nominalizăm mai mult ca prezumție, decât ca realitate …!). Dar aceasta, adică apariția, aleatorie, a unor aspecte cvasi-benefice și potențial constructive, printre „scândurile” eșafodajului „ghilotinei”, apar (din păcate…) poate din greșeală, poate ca parte a strategiei diversioniste, de „drogare”-intoxicare/fascinare, spre înșelare - a publicului televizionistic: „Păi cum, ia uite, cum, nu dăm noi tinerilor lucruri bune?! Uite-uite!”- aceasta este excepția, iar nu regula! Noi știm cât de ipocrite sunt „atenționările” televizionistice: „interzis copiilor sub 12… sub 18 ani…” - pentru că realitatea societății demente de azi, societate a goanei, fără scop și fără măsură, către neant și pierderea firii… - îi prigonește pe părinți, întru „religia banului”, sau, măcar, întru truda pentru asigurarea „zilei de mâine”, într-o societate-junglă…

C.N.A.-ul urmărește și amendează câte un post TV sau câte pe un producător sau realizator de emisiune TV din motive politice, și nicidecum din motive spiritual-educaționale! Or, obligația morală a televiziunii, oricât de „comercializată” ar fi ea, ar trebui să nu fie aceea de a ne „face cunoștință” cu extratereștrii, cu magia din Stăpânul inelelor… nici să promoveze erotismul ca instinctualitate înjositoare, nici să predice, explicit sau implicit, „surzenia” egoismului și egotismului… ci ar trebui să fie aceea de a păstra, ba chiar îmbogăți, esența umano-divină din om, iar nu de a distruge-o și a-l obliga pe individ să se închine „zeului ban”/mamonei!

…Dar, pentru a ajunge la acest stadiu, televiziunile mai au multe decenii (poate și secole!) de evoluat… Căci evoluția lor (…uneltelor…) ține de evoluția umanității… or, în acest început de nou mileniu, Guvernul Mondial este „stresat”, pentru că a cam întârziat cu… deconstrucția duhului uman… - și ar fi în stare de orice ticăloșie ori promisiune mârșavă, numai să asigure, cât mai repede și pentru cât mai multă vreme, instaurarea domniei Satanei… Dar, firește, Satana nefiind decât tot o creatură, domnia lui nu va fi veșnică… - sfârșitul ei/domniei celei negre îl vor vedea, probabil, generații următoare! Până atunci, însă, dragi părinți de copii, dacă nu puteți să-i ajutați, efectiv, pe copiii voștri, pentru a discerne între Bine și Rău, călăuzindu-i spre Bine - atunci, mai stingeți-le televizorul… - și puneți-le în mâini cărțile „mate” ale clasicilor, blânzi și constructivi, ai literaturii românești și universale: cărțile bune de meditat ale unor Creangă, Sadoveanu, Topârceanu, Otilia Cazimir… ori ale unor Andersen, Perrault, Dickens, Hector Malot… Că doar nu-s „prea deștepți” copiii voștri (…cum spun/repetă unii părinți, cu admirație infinită, despre odraslele lor), ci mult prea pustii/pustiiți de duh!

…Și, prin aceste cărți spiritualizante (prin normalizarea/reglarea „atmosferei” spirituale… cu totul dereglate, din lumea contemporană!), tot va fi un câștig, pentru voi și copiii voștri… până vă veți lămuri voi, părinții de copii, cum e cu goana nebună după banii… „anti-crizei”… și cu cât mai sfântă este grija pentru educația directă, de la părinte la copil, a odraslelor voastre…: „cei șapte ani de-acasă!” Da, în niciun caz, nu trebuie să lăsați această sfântă educație, pe „mâna”… televiziunii și Internetului! - adică, să lăsați oaia, pe/în… laba lupului! Căci, de pe „laba” lupului, nu iese decât… pielea copiilor voștri, asasinați spiritual… - ca turme azvârlite, de voi înșivă, condiției de victimă… Sau, după „modelul vampiresco-vârcolăcesc” - copiilor voștri li se va inocula … „lupoșenia”! Adică, apucăturile de lup, de fiară, urmând autodistrugerea!

…Dumnezeu să fie cu toți oamenii, și, în primul rând, cu copiii de părinți și cu părinții de copii!!! Nu uitați, oameni-părinți, că Hristos s-a răstignit ca să-i scape de Satan - distrugătorul și pe copiii voștri! Și voi, ce faceți?! Îi lăsați pradă, pe propriii voștri copii, Satanei, morții, distrugerii?!

…E drept, numai Mila Nesfârșită a Lui Dumnezeu ne va scăpa din această Vale a Ispitelor prin fantasmare, prin non-discernere, tembelă și arogantă, egoist-narcisiacă, prin punerea în mișcare a întregului arsenal al … „marelui iluzionist” - Satana! Dar și noi trebuie să ne arătăm omenia din noi (suprem dar al Lui!), prin conștientizarea Mântuitorului, de către noi… a Rănilor Sale Sfinte, pentru noi!

Comentarii

comments powered by Disqus