Recviem pentru un președinte

Recviem pentru un președinte

A CĂZUT UN AVION… ȘI, DIN NOU, „A MURIT PUȚIN” O ȚARĂ!

Ziarele anunță:

1- „Avionul la bordul căruia se află președintele polonez Lech Kaczynski s-a prăbușit, sâmbătă, la aterizarea pe aeroportul din Smolensk, în Rusia, a anunțat purtătorul de cuvânt al Ministerului polonez de Externe.

Kaczynski mergea în vizită la Smolensk pentru a marca împlinirea a 70 de ani de la masacrul de la Katyn, unde trupele sovietice au ucis mii de polonezi” – cf. Money.ro, 17 aprilie 2010.

2- „L’avion dans lequel se trouvait le président polonais Lech Kaczynski s’est écrasé samedi à l’approche de l’aéroport de Smolensk, dans l’ouest de la Russie. Le corps du chef d’Etat, âgé de 60 ans, a été retrouvé samedi en milieu de journée. „96 personnes dont 88 membres de la délégation polonaise se trouvaient à bord de l’avion Tupolev-154”, a indiqué un porte-parole du ministère cité par les agences russes. Il n’y a aucun survivant.

Selon une liste des passagers de l’avion rendue publique samedi à la mi-journée, les principaux chefs de l’armée polonaise ont péri avec le président Lech Kaczynski. Le porte-parole du ministère polonais des Affaires étrangères, Piotr Paszkowski, qui s’est exprimé peu après l’annonce du drame, a précisé qu’à bord de l’appareil se trouvaient „le chef de l’état-major, et le vice-ministre des Af Slavomir Skrzypek, et le président du comité olympique polonais, Piotr Nurowski, ont faires étrangères Andrzej Kremer”. Le gouverneur de la Banque centrale de Pologne, également péri dans l’accident d’avion.” – cf. lepoint.fr, 18 aprilie 2010. Etc. etc. „Numai 64 dintre pasageri au fost identificați”, anunță știrile ProTv.

Iar tu, cititor cuminte și disciplinat încolonat, trebuie să și crezi vestea…Te înnegurezi, de complezență, un pic (eventual reținând tentativa de manipulare, cu „sovieticii” – TOTDEAUNA EI! – …că n-or mai fi fiind și alți criminali pe Terra, de cei care, în 1999, când bombardau biata Serbie Ortodoxă, de Paște, scriau, la modul satanist-rânjitor, pe bombele lansate asupra femeilor, bătrânilor, care-și plimbau copiii și nepoții, pe podurile de peste Drina, în speranța, rămasă deșartă, că americanii nu vor spulbera COPII: „Paște fericit!”…), apoi îți vezi de cățel și de… „criză”.

…Dar, dacă n-ai avea nici cățel și nici mintea blocată de alarmele false ale „crizei” („mânuite” de Marea Finanță Mondială, cu o îndemânare, pe cât de măiastră, pe atât de sfidătoare și criminală…), poate că te-ar năpădi gânduri multe…

În primul rând, cum e posibil ca, la o cădere a unui avion nu în Munții Himalaia, ci într-o pădure (deci, căderea fiind încetinită de copaci – coroanele lor fiind situate la cel mult 30 de metri de la pământ!), să moară CHIAR TOȚI, TOȚI cei 96 de pasageri?! Cum așa?! Nici măcar UN SINGUR pasager viu, mă rog, „cu răni groaznice, cu arsuri înfiorătoare”… DAR VIU, ÎNCĂ, la sosirea pompierilor?!

…À propos de arsuri: presa vizuală a anunțat că aviatorul polonez „a rejectat tot combustibilul, cu câteva zeci de secunde înainte de prăbușire”… Atunci, de unde și din ce s-a produs… „incendiul”?!

Imagine 2

…Și, să nu uităm, în avion erau cel puțin 21 de personalități poloneze de importanță maximă, pentru destinul statului polonez… Oare cine a lucrat asupra psihicului celor 21, să plece TOȚI, DEODATĂ, CU ACELAȘI AVION?! Ne amintim că, atunci când s-au dus să semneze Tratatul cu Ucraina (trădător de interese naționale românești), președintele Republicii România (Emil Constantinescu) și Ministrul de Externe al Republicii România (Adrian Severin) au plecat, spre Kiev, separat, în două avioane diferite… „podoabele-noastre-podoabe”…!

…Totdeauna, în justiție, în cazul unei crime, se pune întrebarea: „Cui prodest?” Cui îi folosește, cine trage mai multe foloase, în urma dispariției, din lumea celor vizibile, a cuiva?! În cazul a 96 de oameni morți, dintre care 21 sunt „căpetenii politice, militare, religioase”… elitele neamului polonez… - cu atât mai cu tâlc devine întrebarea din manualele juridice!

David Duke (fost senator și guvernator de Louisiana, candidat la președinția SUA etc.) ne amintește despre spusele unui mare mason și, pe potrivă, criminal de război (nerecunoscut…), președintele SUA, din timpul celui de-al doilea război mondial, Franklin Delano Roosevelt: „«În politică, nimic nu se întâmplă accidental. Dacă se întâmplă, puteți paria că a fost planificat să aibă loc în acest fel…»” continuând: „Deci ce spui atunci când o bună parte a unui guvern european este ștearsă într-un singur accident de avion?

Și tot David Duke spune, avertizator pentru naivii lumii: „Ori de câte ori politicienii mor «accidental», este bine să studiezi pentru a vedea dacă politicienii decedați au făcut ceva care i-ar fi putut înfuria pe evrei sau Noua Ordine Mondială, care în Europa se prezintă sub forma Uniunii Europene (UE), ale cărei principale obiective includ forțarea tuturor națiunilor europene aflate sub controlul său să aibă o monedă unică și permiterea afluxului nelimitat de imigranți din Lumea a Treia.

Și acum, după ce am fost avertizați să nu dormim de-a-mpicioarelea, credem a putea trage concluzia, aproape axiomatică: Rusia lui Putin/Medvedev nu prea avea niciun interes, ACUM, în 2010, să producă un „accident” prin care să le re-amintească polonezilor Katynul stalinist. Rusia lui Putin nu avea niciun interes să supere o Polonie deja marcată profund de lichidarea elitelor poloneze, în pădurea de la Katyn/Katân, din 19401. Rusia lui Putin nu este o țară de nebuni, iar Putin este cel mai puțin nebun dintre oamenii politici ai planetei Terra contemporane: faptul că Polonia a refuzat SUA, când a fost solicitată să accepte amplasarea scutului anti-rachetă, pe teritoriul Poloniei (România s-a comportat cu o slugărnicie fără margini, prin „aleșii” săi, milogindu-se pentru acest „cal troian”, scutul antirachetă american, care mută pericolele și ponoasele unui eventual război/confruntare nuclear/ă – …că doar nu veți fi crezând în goangele propagandistice cu bau-baul „teroriștilor”!… – din SUA, în zona central-est-europeană!!!), l-a determinat pe liderul de necontestat de la Kremlin, „țarul” Vladimir Putin, să ia parte la comemorarea de la Katyn… – și, logic, ar fi urmat o împăcare definitivă între slavi! Pentru că nu trebuie uitat că hotarul polonez cu Rusia este cel mai întins, comparativ cu celelalte state central și est-europene, intrate în NATO…

Numai un rus cretin sadea i-ar fi provocat, din nou2, poporului polonez, o nouă traumă profundă, printr-o nouă decapitare a elitei politice, militare, spirituale…Nu este cazul lui Putin – ne-a dovedit, în repetate rânduri, agerimea de minte și de reacție, precum și puterea sa de proiecție a viziunii spre viitor. Dar, cu toate calitățile sale și ale KGB-ului (din care provine!), a fost devansat, în mișcările sale politico-strategice, de „șah-matul” din pădurea de la Smolensk…!

…Haideți să mai vedem ce zice lumea cea trează: „În mișcarea pentru a slăbi zlotul polonez, conducerea Poloniei a plasat interesele poporului din Polonia înaintea intereselor colectivului european cunoscut sub numele de Uniunea Europeană. Apoi, a doua zi, președintele Poloniei moare într-un accident de avion, împreună cu numeroși alți lideri de top, inclusiv președintele Băncii Naționale (s.n.).

Sau: „Produsul Intern Brut (PIB) al Poloniei a crescut anul trecut cu 1,7%, în condițiile în care cheltuielile publice și private au reușit să contrabalanseze cererea scăzută pentru exporturi, potrivit estimărilor preliminare ale biroului național de statistică de la Varșovia, scrie Bloomberg. Creșterea economică înregistrată în 2009 confirmă faptul că Polonia a rămas singurul stat membru ale Uniunii Europene care a reușit să evite recesiunea. (…) Polonia dispune de o piață internă uriașă, astfel că este mult mai puțin dependentă de piețele externe comparativ cu celelalte state vecine din regiune”, a declarat Monika Kurtek, economist în cadrul băncii poloneze BPH” – cf. zf.ro, Miracolul polonez continuă: creștere economică de 1,7%.

Deci, o gravă „ofensă” adusă FMI-ului, o puternică lovitură dată, de către Polonia și liderii săi politici patrioți și, deci, solidari, Marii Finanțe Mondiale și expresiei sale criminale, FMI-ului – prin refuzul Poloniei de a apela la… „serviciile letale” ale FMI…

Iată ce zice ziarul Gândul, din 18 aprilie 2010, în legătură cu modul cum președintele Lech Kacsynski ar fi putut „leza” sensibilitățile evreiești mondialiste (cf. Funeraliile președintelui polonez Kaczynski nu vor fi amânate cauza norului de cenușă, deși „situația riscă să se agraveze”): „Câteva informații despre președintele Poloniei decedat în «accident»: - A fost un anti-comunist și un EURO-SCEPTIC declarat (a amânat pe termen nelimitat perspectiva aderării la zona euro, s-a opus tratatului Uniunii Europene,

- A ținut Europa în șah, amenințând mult timp că nu va semna Tratatul de la Lisabona, a susținut cu fermitate poziții ale Poloniei ce erau în defavoarea marilor puteri europene.

- A făcut din Polonia singura țară din Est care a scăpat de recesiune, rezistând foarte bine crizei economice (Polonia chiar a avut creștere economică în această perioadă) https://www.zf.ro/business-international/miracolul-polonez-continua-crestere-economica-de-1-7-5454396;

- A vrut o Polonie INDEPENDENTĂ și puternică.

- A refuzat scutul anti-rachetă American.

- A refuzat de curând un împrumut de la FMI.

- A fost un om credincios, un practicant și un apărător al valorilor creștine catolice, sfidând deciziile CEDO, privind scoaterea crucifixelor din școli.”

…Mda… Cum l-ar fi putut iubi Fiii Mamonei și dușmanii de moarte ai Lui Hristos?! IMPOSIBIL! Mai ales că, în spatele său, nu mai stătea un papă polonez, cu mare influență mondială, precum a fost Karol Woityla/Ioan Paul al II-lea…

…Oooo, și bietul erou polonez, temerarul Lech Kacsynski (asemenea acelor nebuni cavaleriști leși, din al doilea război mondial, care au tăbărât peste tancurile naziste, CU SABIA ÎN MÂNĂ! - i-a lovit pe evrei (prin intenția sa de a pune în discuție statutul polonezilor, de „victime în masă” ale comunismului iudaic!), chiar în… holocaust (mai dureros nici că se poate)! Cum, îndrăznește cineva să „miște în front” și să nu se recunoască vinovat, DECI, ÎN GENUNCHI, față de poporul monopolist al „victimizării terestre”?! „Excursia la Smolensk era pentru a onora memoria prizonierilor de război polonezi uciși de comuniști în timpul celui de al doilea Război Mondial. Evreii nu aceptă nici o «concurență» la Holocaustul lor. Evreii vor să pretindă că sunt victime finale ale lumii și că ei merită simpatia veșnică a lumii, care include invariabil o interdicție cu privire la orice critică cu privire la evrei sau Israel. Kaczynski nu a adus în prim-plan doar o crimă în masă făcută de către comuniști; el a pus în lumina reflectoarelor o crimă în masă facută de evreii comuniști. Evreii au jucat un rol cheie în comunism și evreii au fost adesea comisarii care au împușcat disidenții fără apărare și prizonierii de război. Președintele Kaczynski a promis că-i va urmări pe ucigașii comuniști, care au ucis polonezi în timpul lungii ocupații comuniste. Mulți dintre acei criminali de război au fost evrei, dintre care unii încă trăiesc în Israel sau în Statele Unite.” (idem).

…Deci, cine a complotat, pentru că „nimic să nu se întâmple accidental”?! Ia mai gândiți și domniile voastre, că doar nu aveți fân în cap…! CIA tace. Barack Obama, președintele „messianic” al SUA, refuză să se ducă la funeraliile naționale din Polonia, din motive de… „cenușă islandeză”. Dintotdeauna s-a afirmat că SUA este „jandarmul mondial al Israelului”…!

…CTP-ul, acest Isaiia cu chelie, n-a înțeles nimic din filmul lui Cristian Nemescu, California Dreamin’ (nesfârșit). Specialistul în piei de cloșcă, reprofilat, de câțiva ani, pe film și tenis, afirmă că Nemescu ar fi ratat finalul filmului său, prin discursul căpitanului american (care tocmai mâncase acasă la șeful de gară, român și demn – rarissimă apropiere de termeni, în ultima vreme! -, Doiaru…), căpitan american care incita sătenii din Căpâlnița la revoltă/„revoluție” contra lui Doiaru-cel-ce-respectă-legea-ospeției… - promițându-le că, dacă se va trage un prim foc de pușcă, toată armata americană va interveni, pentru mulțime și împotriva „dictatorului” Doiaru (cel care, trecând peste aroganța americană, le cerea fiilor Unchiului Sam – DOAR legalitate! – după ce părinții săi pătimiseră, la finele războiului al doilea mondial, de pe urma trădării mârșave a aliaților, ce ne predaseră, senin, lui Stalin și iudeo-comuniștilor…). Dar, dimpotrivă, pe când sângele curgea „mai cu nădejde” pe ulițele satului (mereu răcitul Doiaru fiind ucis DE TOT!), trenul cu americanii plecase, deja, de mult! „Este imposibil ca un soldat american să facă așa ceva!” – pițigăie CTP-ul. Ba, pardon, pe unde trec americanii, NUMAI AȘA FAC: stârnesc, din nimic, peste tot (…ca în 1989, în Europa și…Panama, că expirase contractul de proprietate SUA asupra Canalului!… - darămite în America de Sud, nu mai zicem de Africa, în zonele cu petrol, uranium și diamante…!) „revolte” și „revoluții”, din care trag cele mai cinice și mai monstruoase foloase… N-ai să iei nici un premiu american, dle CTP, pentru că SUA și-a epuizat stocul, cu cel acordat dlui Cornel Nistorescu, încă de la „revoluția turnurilor gemene”, din 11 septembrie 2001 - zisă și „pretextul revoluției afghane” (pentru democratizare, ca și în Irak, „of course”! – numai ruine și deșert, în spațiu și în suflete, aduce „democratizarea”!), din care-și „trag” cia-iștii drogurile și, deci, salariile „nerușinate”… iar politicienii, petrolul lor, „cel de toate zilele”… - nu le fie de deochi… și nu i-ar mai răbda pământul!

Nu degeaba rage, năprasnic, Hekla islandeză…A răbdat destul Dumnezeu aiurelile noastre ticăloase și ticăloșite: e vremea să pună biciul pe spinarea zarafilor Templului! Dar și pe spinarea „adormiților în post și-n veghere”… Pe 18 aprilie 2010, la Krakovia, a fost înmormântat, dimpreună cu regii cei veghetori și apărători de patrie demnă, Lech Kacszynski: și după el, DUPĂ EL, va fi „liniște europeană”, ca într-un mormânt, sau ca într-un staul de noapte?!

…Voievozii noștri, moșii noștri valahi - au învățat măreața lecție a Lui Dumnezeu - Creatorul de Neamuri…Noi, însă, i-am scos de prin cărți și din manuale, pe voievozi și pe strămoși, pentru ca să nu ne mai tulbure conștiința, pentru ca somnul nostru să fie de piatră!

Polonia a fost ștearsă de trei ori de pe harta Europei. Dar ea, cum spune francezul despre „plecare”: „Partir c’est mourir un peu”… - Polonia, repetat, „a murit puțin” - și, apoi, a ÎNVIAT.

…Hekla islandeză își intensifică, „fără termen”, Urletul de Foc!


Note

1 Masacrul de la Katyń (cunoscut și ca incidentul de la Katyń sau masacrul din pădurea Katyń; Katyń, pe rusește Катынь (Katîn), este un sat situat la 20 de km vest de orașul Smolensk din Rusia) a fost o execuție în masă a unor cetățeni polonezi de către forțele poliției secrete sovietice în timpul celui de-al doilea război mondial. În timpul acestei acțiuni, aproximativ 22.500 (potrivit cercetătorului rus Victor Zaslavsky) de cetățeni polonezi au fost executați în trei locuri diferite în primăvara anului 1940. Majoritatea celor uciși erau ofițeri capturați ca prizonieri de război în timpul războiului polonez de apărare din 1939, dar printre cei executați se aflau și numeroși civili, de mare valoare spirituală - elita poporului polonez, de atunci…

2 Prim-ministrul polonez (în exil), Sykorsky, în 1943 a fost ucis într-un suspect accident de avion, după ce a aflat de uciderea comunistă în masă de la Katyn și a început să nască îngrijorări în privința faptului că amenința alianța dintre comuniști și capitaliști. Între timp, trupele poloneze au luptat pe frontul de Vest pentru Aliați. Națiunea din Polonia a fost complet vândută de către FDR (Franklin D. Roosevelt) și Churchill la Yalta, către o nedeterminată ocupație a acelorași comuniști, care uciseseră în masă prizonierii polonezi, la Katyn.

AXA ESTE LOCUL DE UNDE AFLI LUCRURI PE CARE CEILALȚI SE SFIESC SĂ LE CITEASCĂ ȘI SE ÎNGROZESC SĂ LE SPUNĂ: PENTRU EI LUMEA E CU MULT MAI APROAPE ȘI MAI IMPORTANTĂ DECÂT MÂNTUIREA

Comentarii

comments powered by Disqus