Masonii vor să deschidă un birou la Bruxelles

Masonii vor să deschidă un birou la Bruxelles

Citez din articolul Freemasons keen to open office in EU capital (EuObserver):

Ordinele masonice ar trebui să practice politica în sensul pozitiv al cuvântului: ca, în pofida propriilor diviziuni partizane, ei să vorbească de pe baricadele secularizării și să dea glas dezacordului lor cu anumite decizii guvernamentale sau europene”, a declarat pentru cotidianul belgian Le Soir într-un interviu publicat miercuri (17 februarie) Jean-Michel Quillardet, fostul Mare Maestru al Marelui Orient din Franța. El a spus că lojele masonice din Europa rămân împărțite cu privire la subiect, cu unii membri mai „timizi” decât alții în legătură cu atragerea publicității prin deschiderea unui birou în capitala U. E..

Dar el a adăugat că problemele de ordin practic sunt mai importante decât diviziunile și a schițat un program pentru dispozițiile viitoare: „Cred că vom reuși într-o zi să creăm o delegație masonică generală, de dragul libertății de gândire din instituțiile europene. Este posibil din punct de vedere politic. Este mai puțin posibil din punct de vedere financiar, de vreme ce avem infinit mai puține resurse decât bisericile”, a explicat domnul Quillardet.

Marele Maestru a spus că prima sarcină a biroului din Bruxelles va fi promovarea ideii de cetățenie: „Este necesar să impunem ideea universală a Iluminismului, care constă în noțiunea că oamenii sunt cetățeni și - înainte de a fi evrei, negri, magrebieni, homosexuali, heterosexuali - sunt cetățeni europeni.

Domnul Quillardet a explicat că Marele Orient al Franței a creat deja o celulă care încearcă să aducă împreună toate lojile din Europa. (În 2007, au organizat un congres masonic pan-european la Strasbourg, cu întâlniri ulterioare în 2008 și 2009, în Grecia și Turcia. Evenimentul din 2010 va avea loc în Portugalia.)

Masonul a adăugat că în 2008 Comisia Europeană condusă de Jose Manuel Barroso s-a întâlnit pentru prima dată cu delegați dintr-un grup de loji, inclusiv cea din care face parte el, și în același an a trimis o scrisoare către congresul internațional din Atena. „I-am spus [lui J. M. Barroso] că, în afară de rădăcinile ei creștine, Europa datorează multe filosofiilor elene și romane, umanismului renascentist și iluminismului. Am obținut reprezentare pentru ordinele masonice și pentru grupurile care apără secularizarea în B.E.P.A. (Bureau of European Policy Advisers)”, a spus el în legătură cu Biroul Consilierilor de Politici Europene (B.E.P.A.), o unitate la nivel înalt de analiză a politicilor în Comisia U. E.. Scrisoarea lui Barroso a fost „pentru noi o recunoaștere în mediul intelectual”, a explicat domnul Quillardet.

Comentariu Saccsiv

Să vedem ce se spunea în textul declarației adoptate la întâlnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001, când s-a pregătit următoarea Conferință interguvernamentală. Convenția s-a întrunit (cum altfel?) sub președinția domnului Valery Giscard d’Estaing:

„După căderea Zidului Berlinului, ne așteptam cu toții la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câțiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, odată cu evenimentele din 11 septembrie. forțele opozante încă nu au dispărut: fanatismul religios, naționalismul, rasismul și terorismul sunt în creștere. (…) Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declarației Drepturilor Omului, al Revoluției Franceze.”

Potrivit prestigiosului istoric César Vidal, pentru a înțelege ce se întâmplă în Europa, trebuie luat în considerație fenomenul francmasoneriei. Vidal documentează rolul discret, dar imens, jucat de francmasoni în formarea Uniunii Europene. Spre exemplu, el afirmă că „proiectul Constituției Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing” - fost președinte al Franței în perioada 1974-1981, președintele Convenției Europene - care a redactat in textul tratatului constituțional că „masonii controlează Internaționala Socialistă și s-au infiltrat puternic în partidele de dreapta” și că aceștia exercită „o influență masivă în lumea comunicațiilor și în special în educație, justiție și forțele armate.”

Referirile la rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza tratatului U.E. și-au găsit o confirmare și în mărturiile celebrului dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al U.R.S.S.. Într-o alocuțiune rostită la Bruxelles, Bukovsky a dezvăluit că, în ianuarie 1989, o delegație a Comisiei Trilaterale - formată din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-președintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller și fostul secretar de stat al S.U.A., Henry Kissinger - s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge că U.R.S.S. trebuie să se integreze în marile instituții financiare ale lumii, G.A.T.T., F.M.I. și Banca Mondială. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul și i-a spus lui Gorbaciov: „Domnule președinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla, probabil într-un interval de 15 ani, dar Europa va fi un stat federal și trebuie să vă pregătiți pentru aceasta.” Bukovsky nu și-a putut reține uimirea față de capacitățile profetice ale lui d’Estaing: „Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Mastricht din 1992 nici măcar nu fusese schițat oficial.”

În toamna anului 2004, un imens scandal zguduia scena politică europeană. Rocco Buttiglione - candidatul nominalizat de președintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiției, Libertății și Securității - era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv că este mult prea conservator. În viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialiști și ecologiști, „vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmația făcută în cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un păcat. Confruntat cu opoziția furibundă a majorității Parlamentului European, care a amenințat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. În locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, și se părea că toate controversele vor fi date repede uitării. Înainte însă de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzându-l pe înlocuitorul său de apartenența la o societate secretă. În momentul felicitării pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicianul creștin-democrat a afirmat: „Sper ca audierile lui să meargă bine și nimeni să nu îl întrebe dacă este francmason.” Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfășurate la Milano, Buttiglione a spus despre principiul după care funcționează instituțiile europene: „Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care dorește să devină o religie de stat - o religie ateistă, nihilistă – o religie care va deveni obligatorie pentru toți.”

Așadar (atât cât o fac) de ce francmasonii ies din umbră în luminile rampei? De ce aflăm din ce în ce mai des - uneori oficial, alteori din mass-media - că o parte din ceea ce avertiza în trecut „teoria conspirației” este real? Să ne amintim de exemplu că: Mario Borghezio, un parlamentar european din partea Lega Nord întreba într-o sesiune de la Bruxelles de ce candidații la președintia sau ministerul de externe al U.E. sunt membrii ai Grupului BILDERBERG sau în Comisia Trilaterală. Sau, de curând, C. N. N. vorbea despre masonii din Congresul american. Iar Daily Business comenta: „De la teoria francmasonică la fapte: Guvernul Mondial devine realitate.” Și să nu uităm de declarația lui Hillary Clinton: „Council of Foreign Relations spune guvernului ce trebuie să facă…”

De ce se elogiază și se promovează în presă din ce în ce mai des masoneria? Ca de exemplu:

În articolul Freemasons await Dan Brown novel „The Lost Symbol” (Francmasonii așteaptă romanul lui Dan Brown «Simbolul pierdut»), de pe newsyahoo;

Sau, la „Nașul” (B1TV), masonii se laudă că patriarhul ecumenic Athenagoras (cel ce a ridicat anatema de la 1054) a avut gradul 33 (adică se închina lui LUCIFER);

Și să nu uităm de osanalele din presa românească dat fiind că de curând marea Lojă Națională din România a aniversat 130 de ani de la înființare.

Ce nu se spune însă e faptul că vârfurile masoneriei practică cultul paladin (închinarea la lucifer). Iată câteva citate:

În 1881, francmasonul belgian Fleurie scria: „Jos Răstignitul1!… Împărăția lui s-a sfârșit! Nu este nevoie de Dumnezeu!” Iar Gambetta striga: „Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creștinismului!”2;

- Manly Palmer Hall (1901–1990), mason gradul 33, Ritul Scoțian. În 1934, Hall fondează Philosophical Research Society. În cartea „The Lost Keys of Freemasonry”, pag. 48, a scris: „Masonul descoperă că energiile văzute ale lui Lucifer sunt în mâinile sale”;

Lucrarea „The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy” a fost una din sursele de inspirație pentru partea 1 a documentarului anticreștin Zeitgeist;

Karl Heinrich [Mordechai] Marx (1818 – 1883), evreu din Germania, celebrul filosof, sociolog, teoretician politic, revoluționar, idol al comunismului. S-a căsătorit cu o ruda a lui Nathan Mayer (1777 - 1836), fondator al Rothschild Banking Family of England. Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el și nici Engels n-au inventat comunismul. Ei au fost influențați direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 - 1875), care a fost și unul din fondatorii socialismului. Este unul din creatorii anti-semitismului [!?] de tip modern, citiți vă rog lucrarea sa „On the Jewish Question”. Citat din Karl Marx: „Aburi infernali se ridică și-mi umplu creierul, până când înnebunesc și inima mi se schimbă cu desăvârșire. Vezi această sabie? Prințul întunericului mi-a vândut-o. Pentru mine el, este cel care măsoară timpul și dă semnalul. Cu tot mai multă îndrăzneală interpretez dansul morții.” Tot el mai scria că instrumentele de tortură sunt bune, deoarece asigură locuri de muncă, atât fierarilor cât și călăilor…

Albert Pike (1809 – 1891), mason de gradul 33, Ritul Scoțian (rit pe care de fapt el l-a schimbat, dintr-o societate minusculă, întru influența enormă pe care o știm astăzi) a formulat dogma divinității lui Lucifer în „MORALS and Dogma”: „Lucifer, zeul luminii, luptă împotriva lui Adonai, zeul Bibliei. Da, Lucifer e Dumnezeu! (Lucifer este „purtătorul luminii”! Nume straniu și misterios al celui ce este spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineții, este cel care aduce lumina și în toată splendoarea sa intolerabilă orbește pe cei slabi sau sufletele egoiste.)3 Despre francmasonerie, Albert Pike susținea în lucrarea sa „DOGMĂ ȘI RITUAL”, că: „Francmasoneria are două doctrine - dintre care una este ascunsă, cunoașterea sa fiind rezervată doar Maeștrilor (…) - iar cealaltă este publică…” În 1869, a fost unul din liderii de seamă ai Cavalerilor Ku Klux Klan. În octombrie 1901, a fost ridicat în Washington D. C. un grandios monument în cinstea sa.

În 1913, francmasonul Sincar de Paulson spunea: „Este un război pe care trebuie să-l continuăm până la victorie sau până la moarte, e războiul împotriva dușmanilor de totdeauna ai francmasoneriei: toate dogmele, toate bisericile.”

„Război de moarte creștinismului!” – striga Fr. Viviani.

Nu cu mult timp în urmă, foarte rar puteai auzi de la un oficial o recunoaștere a existenței societăților și organizațiilor secrete. Și mai rar auzeai însă despre o recunoaștere a acțiunilor lor. La 5 iunie 1991, David Rockefeller spunea cu privire la prestația presei față de deciziile Bilderberg Group: „Suntem recunoscători conducerilor publicațiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine și altor mari publicații ai căror directori au participat la întâlnirile noastre și au respectat promisiunea lor de discreție pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi să dezvoltăm planul nostru global dacă am fi devenit subiecți ai luminilor presei în toți acești ani, dar lumea este mult mai sofisticată și mai pregătită acum să înainteze spre o guvernare globală…”

Până în urmă cu câțiva ani, mass-media, analiștii, formatorii de opinie aveau misiunea de a eticheta drept „teoria conspirației” orice informație referitoare la societățile secrete. Ce observăm acum? Că vorbesc pe față despre ele, iar masoneria dorește oficial un birou în capitala U.E.. Ce se intâmplă? Se simt suficient de puternici?

Walther Rathenau (1867 – 1922), evreu, politician, scriitor, ministru de externe în timpul republicii de la Weimar, fiul lui Emil Rathenau. Legături strânse cu masoneria. Lider industriaș în vechiul imperiu german și noua republică. Unul din fondatorii Partidului Democrat German. În 1921, devine ministru al reconstrucției și în 1922 ministru de externe. Insistența sa ca Germania să accepte integral obligațiile Tratatului de la Versailles, precum și ale Tratatului de la Rapallo cu Uniunea Sovietică i-au înfuriat pe naționaliști. Acesta scria la 24 decembrie 1921, în Wiener Freie Presse: „Trei sute de oameni foarte apropiați între ei ghidează mereu destinele economice ale continentelor și tot ei decid cine le sunt succesorii.” Că sunt chiar 300 sau nu, contează mai puțin. Cert este că acestea sunt ELITELE și în mare măsură nu-i știm. De câțiva însă s-a aflat și am și scris despre ei în acest blog. Dar cele mai multe date le avem despre locotenenții lor și despre tot soiul de organizații mai mult sau mai puțin secrete. Le avem noi, cei ce ne ocupăm de „teoria conspirației” și care ne petrecem cea mai mare parte a timpului scormonind după informații pentru a le pune cap la cap. Dar aceste organizații (masoneria, Bilderberg Group, Comisia Trilaterală, Council on Foreign Relations, etc.) nu sunt decât instrumente în mâna adevăraților PĂPUȘARI, folosite pentru edificarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE!

Revenind la întrebarea din titlu, de ce ies în luminile rampei aceste organizații? Se simt stăpânii lor destul de puternici? Observați, vă rog, că oficial sau în mass-media aflăm de fapt în ultima vreme despre instrumente, și nu despre ELITE! Acestea din urmă stau încă în umbră. Încă mai pregătesc ceva. Ce anume? Citiți, vă rog, articolul din numărul anterior al revistei AXA: REVOLUȚIILE „NOII ORDINI MONDIALE” Cu alte cuvinte, prin scoaterea în luminile rampei a organizațiilor-instrumente, se prezintă o viitoare falsă țintă asupra căreia să se bulucească la o adică toți cei anti-sistem. Aceasta, referitor la Bilderberg Group, Comisia Trilaterală, Council on Foreign Relations, Federal Reserve, etc. Prin scoaterea în luminile rampei a masoneriei, se împușcă doi iepuri dintr-un foc. O componentă este cea de mai sus, pentru cei ce sunt convinși că adunătura bărbaților în șorțulețe este ceva rău, dar strict din punct de vedere politico-economic. Pe de altă parte însă, pe mulți îi vor sminti „învățătura” și acțiunile lor „bune”. De aceea se și ascunde componenta luciferică a ei…4


Note

1 Așa e numit Mîntuitorul Hristos în Talmud. (n. red.)

2 Asta, unde? În sînul Catolicismului, cea mai primejdoasă erezie luptătotoare împotriva lei Hristos. (n. red.)

3 „Cum ai căzut tu din ceruri, stea strălucitoare, fecior al dimineții?! Cum ai fost aruncat la pămînt?! Tu care ziceai în cugetul tău: Ridica-mă-voi în ceruri și mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi așeza jilțul meu! […] Sui-mă-voi deasupra norilor și asemenea cu Cel Preaînalt voi fi” (Isaia 14:12-14). (n. red.)

4 Ni se pare că scopul de căpetenie al acestei mișcări este să vîre în mințile noastre că toate „religiile” sînt bune și că Masoneria le oropsește. E o mare înșelare, căci mai bine ateu decît ne-Ortodox. Din ateism, din necredință, mai scapi, din reaua credință niciodată” (n. red.)

Comentarii

comments powered by Disqus