PROTEST!

PROTEST!

PROTEST!

Din cauză că actualii guvernați nu ascultă de nimic și de nimeni sfidând orice lege… inclusiv cea a logicii, nici un mesaj economic nu poate fi luat în calcul! În acest sens, protestez printr-o banderolă neagră pentru că este evident că se urmărește îngroparea economiei românești! Soluții sunt și încă destul de bune, însă nu sunt ascultate tot așa cum nu au fost ascultate în ultimii 20 de ani!

Nu suntem singurul popor care are probleme! Acestea nu sunt atât de grave pe cât se prezintă, însă sunt cu siguranță agravate intenționat de cei care ne conduc prin incompetență, imoralitate, iresponsabilitate, sfidare publică, lipsă totală și completă de orice formă de respect pentru acest popor!

GUVERNUL ACTUAL TREBUIE SĂ-ȘI DEA DEMISIA!… și să dea înapoi tot ce a furat din buzunarul nostru timp de 6 ani de zile — la fel ar trebui să facă și cealaltă parte din clasa politică românească care a furat economia țării după 89 - să vândă vilele, limuzinele, avioanele, șpăgile (bani și bunuri) etc… să elimine gratuitățile și „avantajele” pentru „toți ai lor” din președinție, guvern și parlament și să rezilieze TOATE contractele dintre „terții” apropiați cu „statul” (adică ceea ce au înțeles „ei” că este statul!), determinând găuri uriașe în bugetul public!

Protestez împotriva înrobirii economice a acestui popor în fața UE, FMI și a oricăror altor organisme internaționale! Această situație trebuie să înceteze!

Protestez împotriva GENOCIDULUI asupra acestui popor!

PENTRU NUMELE CELOR CARE S-AU JERTFIT PENTRU LIBERTATEA NOASTRĂ ÎN PUȘCĂRIILE COMUNISTE ȘI LA REVOLUȚIA DIN 1989, CER ȘI AȘTEPT DEMISIA acestui Guvern ticălos și ticăloșit de lăcomie!

Din acest motiv, prefer să port „doliu” după acești ticăloși care ne conduc, decât după acest popor!

Comentarii

comments powered by Disqus