Începe genocidul: România a aderat la Codex Alimentarius

În 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte două din cauza bolilor.
Directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor și vitaminelor.
Animalele vor fi tratate cu hormoni și iradiate, iar plantele - modificate genetic.
Cine va folosi produse naturale va fae închisoare.
Usturoiul, menta și alte produse comune vor fi droguri.

De la 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state semnatare (reprezentînd aproape 85 % din populația planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, introdus de AG Farben și care va stabili regulile de alimentație ale națiunilor. Implementarea, prevazută pe mai multe etape, pornește de la faptul că populația globului este mult prea numeroasă ca Terra să poată susține o alimentație naturală. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite în laborator, aditivate și iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.com.

Conform acestui site, România a trimis deja formularele de înscriere și aderare în ultimele zile ale anului trecut, iar din iulie 2010, după întâlnirea de la Roma va începe implementarea proiectului, prima etapă prevăzând plantele modificate genetic, precum și normativele aditivilor alimentari. În privința aditivării sunt implicate marile concerne farmaceutice mondiale, aceleași care sunt acum implicate și în fabricarea vaccinurilor anti-gripale, precum cel împotriva virusului AH1N1.

Secretul hranei artificiale

Codex Alimentarius este unul din cele mai bine păstrate „secrete deschise”. Este finanțat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Organizația pentru Alimente și Agricultură (FAO), ambele aparținând de ONU. Este cel mai mare dezastru pentru sănătatea noastră, întrucât va interzice elemente vitale de alimentație. Adepții teoriei conspirației susțin că planul „Guvernului Mondial” e menit să decimeze populația planetei, aflată în continuă creștere. Dacă până acum războaiele mondiale erau cele care reglau numărul populației, de acum soluția stă în alimentație. Aceiași adepți susțin că în 30 de ani de la implementarea Codului, populația planetei se va stabiliza la doua miliarde, o masă suficient controlabilă, care este îndeajuns pentru resursele planetei și care este în acord cu normele de poluare etc. În acest interval un miliard de oameni vor muri din lipsa elementelor principale de hrană, iar alte două miliarde datorită bolilor ce vor fi generate în organism.

Hrana farmaceutică și cancerigenă

Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latină și se traduce prin codul produselor alimentare. Reprezintă o colecție de standarde alimentare adoptate la nivel internațional, care au ca scop declarat protecția sănătății consumatorilor și asigurarea practicilor corecte în comerțul alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude și pentru distribuția către consumator, prevederi în ceea ce privește igiena alimentară, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare și prezentare, metode de analiză și prelevare. Codex Alimentarius intenționează să pună în afara legii orice metodă alternativă în domeniul sănătății cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare și a vitaminelor și tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puțin un potențial concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Cine se va opune sau va folosi alimente în afara Codex-ului va face închisoare. Practic, omenirea va avea parte de o hrană farmaceutică. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative în cazul multor boli grave, descrie această situație astfel: „Adevăratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a caștiga bani pe seama bolilor cronice, și nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli. Industria farmaceutică are un interes financiar direct în perpetuarea acestor maladii, pentru a-și asigura menținerea și chiar creșterea pieței de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt făcute pentru a alina simptomele și nu pentru a trata adevăratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent și răspândit, ucigând în acest mod milioane de oameni. La fel va fi și în cazul Codexului care nu e altceva decât o măsură de decimare a populației planetei care va mânca produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor conține cobalt și vor fi modificate genetic, generând cancere.”

Aplicațiile Codexului

Directivele Codex-ului Alimentarius enunțate de către Directiva Europeană în ceea ce privește suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenințarea sancțiunilor financiare.

1) Eliminarea oricărui supliment alimentar natural.. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite de 28 de produși de sinteză farmaceutică, care vor fi dozați și vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripție medicală. Clasificate ca „toxine” (!!), vitaminele, mineralele și plantele medicinale vor fi pe piață numai în doze care NU au impact asupra nimănui. De exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale, folosirea lor sancționându-se cu închisoarea.

2) Medicina naturistă va fi interzisă.

3) Agricultura și alimentația animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicând din principiu așa numita agricultură bio. Aceasta implică, de exemplu, ca fiecare vacă de lapte de pe planetă să fie tratată cu hormonul de creștere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planetă folosit în scopuri de hrană trebuie tratat cu antibiotice și cu hormoni de creștere. Regulile Codexului permit ca produsele ce conțin organisme modificate genetic (OMG) să nu mai fie etichetate corespunzător.

În 2001, 12 substanțe chimice despre care se știe că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de țări, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanțe interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.

4) Alimentația umană certificată legal va trebui să fie iradiată cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Și nivelurile de radiație vor fi mult mai mari decât cele permise anterior. Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminați esențiali, asupra vitaminelor și mineralelor.

Cum va fi implementat programul

Pe lângă România, la Codex Alimentarius au mai aderat alte 165 de țări, ai căror reprezentanți se întâlnesc alternativ fie la sediul FAO de la Roma, fie la sediul OMS de la Geneva. Următoarea întâlnire are loc în 2010, la Roma. Acum, Comisia funcționează după un Plan Strategic, elaborat pentru perioada 2008-2013. Obiectivele stabilite pentru această perioadă sunt promovarea unor cadre solide de reglementare a activităților, și anume un sistem solid național de control și sisteme de reglementare legislative pentru întregul lanț alimentar:

– suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici în scop preventiv, nici terapeutic;

– vor fi necesare rețete pentru toate medicamentele peste o doză extrem de mică;

– usturoiul sau menta, alături de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de către marile corporații farmaceutice;

– toate suplimentele alimentare ce vor apărea vor fi interzise până ce nu vor trece anumite teste prevăzute în noul cod;

– produsele modificate genetic vor fi comercializate fără avertizarea consumatorilor, niciun fel de etichetă nefiind necesară.

Specialiștii în nutriție preconizează că aplicarea acestui program va produce, în maximum 30 de ani de la implementare, peste trei miliarde de victime umane, un miliard murind din cauza lipsei de hrană alte două miliarde din cauza bolilor generate în organism și cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile. sursa: www.agentia.org

Enervin

România este prima țară din lume care autorizează folosirea fungicidelor cu itium care, potrivit companiei germane BASF, vor ajuta cultivatorii de viță de vie să obțină mai rapid o producție de calitate înaltă, relatează publicația Business Review consultată de Agerpres. Compania germană a indicat că în afară de produsul conținând initium pentru struguri, care va fi disponibil în România din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizată și folosirea produsului Zampro, un fungicid pe bază de initium pentru culturi speciale de cartofi, roșii, castraveți și ceapă. Potrivit companiei, ambele produse au fost testate temeinic și rezultatele au indicat o selectivitate înaltă și o eficacitate împotriva veștejirii și a ciupercilor ce atacă plantele.

„Agricultorii români doresc să concureze cu succes pe piața europeană. Din acest motiv există un mare interes în domeniul tehnologiilor inovatoare. Produsele noastre de protecție a culturilor, compatibile cu mediul și cu eficacitate sporită, vor permite cultivatorilor de viță de vie și fermierilor să obțină recolte de bună calitate, având numai un nivel minim de reziduuri, în concordanță cu normele UE”, a declarat Michael Hess, director al Central Europe Crop Protection.

Produsele pe bază de initium se vor adăuga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri. Alături de Enervin, Cabrio Top urmează să devină un produs important în domeniul protecției plantelor, al strugurilor în România, menționează publicația citată. Totodată, produsele pe bază de initium urmează să fie omologate în Olanda și Marea Britanie în prima jumătate a anului 2010, după care vor urma și alte țări europene.

Gheorghe Mincinicopski, directorul Institutului de cercetări alimentare, a declarat că un gram de INITIUM care este îngurgitat odată în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea se face zilnic atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism. De ce România s-a oferit să facă aceste teste – care au fost programate să fie făcute în alte țări din Asia și Africa deocamdată – doar actualii guvernanți pot să ne spună. România a avut o șansă enormă, aceea a agriculturii bio pe care însă se pare că a pierdut-o în tot felul de tratate și tratative de preaderare, aderare sau postaderare.

Comentarii

comments powered by Disqus